Home


AMBACHT IN DE KIJKER VIERT ZIJN 10de VERJAARDAG!

Een wedstrijd om onze amb
achtslieden in de spotlights te plaatsen!

Wordt u de winnaar van 2015?


De inschrijvingen zijn gesloten. Bedankt voor uw deelname!
De selectie zal begin juli bekend gemaakt worden...


De wedstrijd

Elk jaar, sinds 10 jaren, zet deze wedstrijd 10 kwaliteitsvolle ambachtsmannen en –vrouwen in de kijker. De wedstrijd wil het grote publiek kennis laten maken met de diversiteit aan ambachten en jongeren warm maken voor een beroep in deze sector.

De prijzen

Hoofdprijs: € 3000
Publieksprijs: € 1000
Parel van de jury: € 1000
Nieuwe prijs webmarketing: € 1000
Bedrijfsfilm voor de laureaten.


Hoe deelnemen?

Het inschrijvingsformulier vindt u hiernaast onder de blaue knop. De selectie gebeurt op basis van de kwaliteit van het product, de motivatie, het afgelegde parcours en het management van de activiteit.


********************************************************************************

De nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker wil de ambachtssector promoten bij het grote publiek en jongeren warm maken voor deze sector. De organisatie en haar talrijke publieke en private Vlaamse en Waalse partners selecteren 10 laureaten die over de hele lijn geslaagd zijn: de kwaliteit en originaliteit van hun product, hun parcours, hun management en marketing.
 
Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis! Geïnteresseerde kandidaten dienen hun kandidatuur in te sturen. Het kandidatuursformulier, aan de hand waarmee kandidaten zich voorstellen, zijn/haar ambacht promoten en waarmee ze hun passie en vakmanschap delen, vindt u terug op de website.
 
Alle deelnemende ambachtslieden verschijnen op de website.  De 10 laureaten wordt bijkomende promotie mogelijkheden geboden op nationaal en lokaal vlak: een corporate video, visibiliteit in de communicatiecampagne …
. De tien laureaten komen ook in aanmerking om één van de talrijke prijzen te winnen.