Ambacht in de kijker

Ambacht in de Kijker - Home


AMBACHT IN DE KIJKER
Een wedstrijd om onze ambachtslieden in de spotlights te plaatsen!

 

Ambacht in de Kijker viert dit jaar zijn 10de verjaardag!

De oproep aan de kandidaten zal in MAART gelanceerd worden. Indien u op de hoogte gehouden wil worden, aarzel dan niet om ons uw contactgegevens door te sturen.

 

De nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker wil de ambachtssector promoten bij het grote publiek en jongeren warm maken voor deze sector. De organisatie en haar talrijke publieke en private Vlaamse en Waalse partners selecteren 10 laureaten die over de hele lijn geslaagd zijn: de kwaliteit en originaliteit van hun product, hun parcours, hun management en marketing.
 
Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis! Geïnteresseerde kandidaten dienen hun kandidatuur in te sturen. Het kandidatuursformulier, aan de hand waarmee kandidaten zich voorstellen, zijn/haar ambacht promoten en waarmee ze hun passie en vakmanschap delen, vindt u terug op de website.
 
Alle deelnemende ambachtslieden verschijnen op de website.  De 10 laureaten wordt bijkomende promotie mogelijkheden geboden op nationaal en lokaal vlak: een corporate video, visibiliteit in de communicatiecampagne …. De tien laureaten komen ook in aanmerking om één van de talrijke prijzen te winnen: de prijs van de jury, 3000€ ; de publieksprijs, 2000€ ; de parel van de organisator of de exportprijs, die uitgereikt wordt voor elk gewest.